Οφείλεις να κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου….. την πρόληψη !

           Οφείλεις να κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου….. την πρόληψη !

           Είναι γνωστό ότι η πρόληψη σώζει ζωές και αποτελεί την καλύτερη θεραπεία αλλά συχνά το αμελούμε με πρόσχημα το κόστος! Στην Best Brokers σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και δεν υπάρχουν πλέον λόγοι για να αρνείσαι αυτό που σου αξίζει….. Την υγεία σου !

 

Γνωρίζατε ότι

  • 98 στους 100 ασθενείς που θα εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη, του μαστού ή της μήτρας θα φτάσουν στο ορόσημο της 5ετίας, συνεπώς θα ιαθούν, εφόσον διαγνωστεί έγκαιρα η νόσος στο αρχικό της στάδιο ;
  • Το 8% - 9% των γυναικών, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγίειας, θα αναπτύξουν καρκίνο μαστού κάποια στιγμή της ζωής τους;
  • Ένας άνδρας, υπάλληλος γραφείου που ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής και δεν καπνίζει, έχει 8% πιθανότητα να μείνει οριστικά ανίκανος για εργασία λόγω ασθένειας ή ατυχήματος για 5 έτη ή και περισσότερο ;

      

        Με γνώμονα τον άνθρωπο και στοχεύοντας πάντα σε ολοκληρωμένες λύσεις, προτείνουμε το πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, το οποίο προσφέρει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα τακτικής παρακολούθησης της υγείας του, μέσω προληπτικών αλλά και πιο εξειδικευμένων εξετάσεων, καθώς η έγκαιρη διάγνωση είναι η σημαντικότερη και διασφάλιση της υγείας.

       

        Πιο αναλυτικά, με το πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει κάθε είδους Διαγνωστικές Εξετάσεις αποκλειστικά στο Συμβεβλημένο Δίκτυο Υγείας με ανώτατο όριο 2.000€ ετησίως, με χρήση παραπεμπτικού από οποιονδήποτε Ιατρό, με ή χωρίς ΕΟΠΥΥ.

       

        Στις Παροχές του Προγράμματος συμπεριλαμβάνονται:

 

  • Διαγνωστικές Εξετάσεις Μη Επεμβατικές

Περισσότερα από 200 σύγχρονα Διαγνωστικά Κέντρα και Πολυιατρεία της χώρας μας συνεργάζονται στα πλαίσια του προγράμματος Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης για να πραγματοποιήσετε άνετα και γρήγορα οποιαδήποτε διαγνωστική εξέταση σας συστήσει ο γιατρός.

 

  • Διαγνωστικές Εξετάσεις Επεμβατικές (Γαστροσκόπηση / Κολονοσκόπηση)

Η διερεύνηση συμπτωμάτων που μπορεί να οφείλονται σε κάποια σοβαρή πάθηση είναι ζωτικής σημασίας. Τώρα με το πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε, μια ασφαλή και σύντομη γαστροσκόπηση ή κολονοσκόπηση, προσκομίζοντας το παραπεμπτικό του γιατρού, ανεξαρτήτως χρήσης Ασφαλιστικού Φορέα ή μη.

 

  • Ετήσιος Προληπτικός Έλεγχος (Check Up Ανδρών, Γυναικών & Παιδιών)

Η αξίας της πρόληψης είναι ανεκτίμητη ! Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πολλές σοβαρές ασθένειες, θα μπορούσαν να αποφευχθούν χάρη στην πρόληψη.  Με το πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, προσκομίζοντας ένα οποιαδήποτε ιατρικό παραπεμπτικό, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε, τα παραπάνω ετήσια Check Up, έως και εντελώς δωρεάν !

 

  • Ετήσιος Προγεννητικός Έλεγχος

 

         Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα παρέχεται με ιδιαίτερα προσιτά ασφάλιστρα, ενώ οι Μη Επεμβατικές Εξετάσεις, ο Ετήσιος Προληπτικός Έλεγχος και ο Ετήσιος Προγεννητικός Έλεγχος όταν πραγματοποιούνται με παραπεμπτικό Ιατρού μέσω του συμβεβλημένου Δικτύου Υγείας  και με χρήση ΕΟΠΠΥ είναι δωρεάν.

         Για το συντονισμό λειτουργίας των παροχών και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου, το Πρόγραμμα διαθέτει Συντονιστικό Κέντρο 365 ημέρες τον χρόνο το τηλέφωνο του οποίου αναγράφεται στην κάρτα MyHealthCard που συνοδεύει το συμβόλαιο.

         Το πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης ανανεώνεται σε ετήσια βάση, παρέχεται ως ανεξάρτητο προϊόν, ενώ μπορούν να ενταχθούν σε αυτό άτομα ηλικίας έως 65 ετών.

 

Για να ενημερωθείτε πλήρως πατήστε --> Best Εξωνοσοκομειακή φροντίδα